5 comentarii la “Ce este icoana?

  1. Draga Liviu,

    sunt foarte impresionata de rodul muncii tale si de faptul ca esti implicat si in restaurarea picturilor din biserici mai vechi. Cata daruire si maiestrie. Cel mai mult ma bucur ca esti atat de tanar si ai un dar binecuvantat in scrierea icoanelor. Domnul sa te intareasca pe acest drum minunat si sa te numere printre cei ale caror chipuri le zugravesti, cu harul Domnului, atat de frumos.

    Domnul fie laudat pentru toate.
    Doamne ajuta.
    Anca

  2. Am urmarit cu bucurie si emotie icoanele pe care ni le-ai aratat, (cu multumiri parintelui Dorin), insa ceea ce m-a bucurat este, nu doar descrierea muncii pe care o faci cu placere, este clar, este vizibil, ci insasi explicatiile pe care le oferi, pas cu pas, ca pe o mostenire care trebuie preluata cu grija, pastrata cu toata dragostea si predata mai departe ca pe un bun de nepretuit.

    Este reteta in care bucatarul pune ingredientul secret – un strop din sufletul sau.

    Simt nevoia sa repet cuvintele Ancai si sa spun si eu, la randul meu:
    Domnul sa te intareasca pe acest drum minunat si sa te numere printre cei ale caror chipuri le zugravesti, cu harul Domnului, atat de frumos!

    Doamne, ajuta!
    Camelia.

  3. Felicitari, Liviu. Felicitari pentru blog, felicitari pentru premiu, felicitari pentru ceea ce ai reusit sa devii in timp asa de scurt… Ma bucur pentru tine, si sper ca vei pastra toata viata dorinta de a te perfectiona in ceea ce faci – indiferent cat de multe succese si satisfactii vei mai obtine. Astept vesti cat mai des de la tine. Sunt convinsa ca vor fi din ce in ce mai bune.

Lasă un comentariu